Costel Lupaşcu, preşedintele CAS Botoşani: De la 1 martie, vom deschide perioadă de contractare cu furnizorii de servicii medicale

Costel Lupascu
Costel Lupascu

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate va încheia, de la 1 martie, noile contracte cu furnizorii de servicii medicale. Costel Lupaşcu, preşedintele CAS Botoşani, a declarat că în această perioadă se trimit propuneri la Proiectul de act normativ privind Contractul Cadru de acordare a asistenţei medicale în perioada 2013-2014, propuneri care vor fi formulate şi de la nivelul CAS Botoşani.

De la 1 martie, vom deschide perioadă de contractare. Vom negocia cu fiecare furnizor de servicii medicale. Negocierea se face în baza unor oferte ale lor, ale furnizorilor, în baza contractului cadru la nivel naţional, în baza normelor care reglementează acest contract„, a precizat Lupaşcu.

Preşedintele CAS Botoşani a declarat că anul acesta vor intra în contract cu casa medici noi, dar şi farmacii. Anul acesta, instituţia de asigurări de sănătate va finanţa mai puţine paturi, respectiv 2100 de paturi, faţă de 2165 anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *