Presiune scăzută la apă în zonele înalte alte municipiului din cauza unei avarii

apa intreruptaSocietatea Nova Apaserv Botoșani își anunță beneficiarii că, în zona localității Leorda, a avut loc o avarie pe conducta de transport apă Dn 1000 mm, Bucecea – Botoșani.

În consecință în zonele înalte ale municipiului Botoșani se va resimți o scădere a presiunii apei, afectați fiind utilizatorii care locuiesc la etajele superioare ale blocurilor de locuințe, care nu sunt alimentate prin stații de hidrofor.

De asemenea, în funcție de consum și de scăderea nivelului apei din rezervoarele de acumulare din Stația de Tratare Cătămărăști este posibilă scăderea presiunii apei la robinete și în alte zone ale orașului. În aceasta dimineață, în municipiul Dorohoi, s-a furnizat apă în regim normal, în intervalul orar 4.00 – 9.00 și există premizele reluării furnizării apei dupa ora 20.00.

Echipele de intervenții au intervenit operativ, încă din cursul nopții trecute, la efectuarea manevrelor necesare și la remedierea defecțiunii, pentru repunerea sistemului regional de alimentare cu apă Siret în funcțiune, în cel mai scurt timp posibil, astfel încât disconfortul creat utilizatorilor să fie cât mai mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *