Contre pe Facebook intre Roxana Anusca si Ovidiu Portariuc

Roxana AnuscaDeputatul PNL Roxana Anusca il desfiinteaza, pe facebook, pe primarul municipiului Botosani, social-democratul Ovidiu Portariuc. Aceasta a postat un comentariu pe pagina personala de facebook, in care il acuza pe Ovidiu Portariuc ca a majorat taxele si impozitele locale.

De ce a mintit botosanenii referitor la majorarea taxelor si impozitelor? Are curajul sa recunoasca public ca a fost chemat la apel de catre sefii lui de la capitala si i s-a pus in vedere ca ordinul se executa, nu se discuta? Referitor la taxe si impozite…”, a postat Roxana Anusca pe pagina personala de facebook, in data de 29 ianuarie.

Razboiul din cadrul USL Botosani, dintre tabara Portariuc si tabara Turcanu a inceput in momentul in care liderul PNL a criticat o decizie a conducerii ISJ de a desfiinta sau comasa anumite unitati de invatamant. Si pana atunci se vorbea ca intre Florin Turcanu si Ovidiu Portariuc nu exista un dialog dar din acel moment a inceput un schimb de replici. Cei doi s-au acuzat reciproc ca nu isi fac datoria si ca nu respecta ceea ce au promis in campania electorala. Intre timp, in aceasta disputa a intrat si deputatul PNL Roxana Anusca, logodnica presedintelui PNL.

Sursa> Evenimentul de Botosani

One thought on “Contre pe Facebook intre Roxana Anusca si Ovidiu Portariuc

  1. Dar are curaj nea Florin, viitorul sot, sa recunoasca faptul ca drumurile din judet nu sa mai fac, asa cum a zis in campania electorala, dupa ce a fost chemat la Bucuresti? Sa faca un pas in afara Botosaniului si sa vada ca la granita municipiului se termina asfaltul (spre exemplu la Curtesti, daca nu i se pare prea departe…) si asa va ramane in urmatorii patru ani, pana alegem alt sef la CJ…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *