Senatorul Popescu vrea să îl înfunde pe Florin Ţurcanu

turcanu la tribunal 1
Florin Turcanu, la Judecătoria Botoşani

Senatorul Partidului Poporului- Dan Diaconescu, Corneliu Popescu, vrea să devină parte în procesul în care preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, care este şi preşedinte al filialei din Botoşani a Partidului Naţional Liberal, este acuzat de fals intelectual. Popescu susţine că va face o cerere de intervenient în procesul pe care Ţurcanu îl are cu fosta vicepreşedintă a Consiliului Judeţean Cristina Bahrin şi fostul consilier judeţean Aurelia Aorişoaie, care au fost excluse din partid.

senatorul PP-DD de Botosani Corneliu PopescuSenatorul PP-DD susţine că deţine un document în baza căruia el a fost exclus din PNL cu semnătură falsă. Ţurcanu, care era pe atunci secretarul general al filialei, a semnat, în acel document, în locul preşedintelui de atunci, Liviu Câmpanu.

Vreau să arăt instanţei că la Florin Ţurcanu era o practică să semneze documente în locul altor„, a afirmat Popescu.

Ţurcanu neagă că ar fi semnat un astfel de document, care ar fi dus la excluderea din partidul.

Eu nu l-am dat afară din partid. Nici nu ştiu dacă a fost dat şi când a fost dat afară din partid. Eu nu am nicio vină„, a spus Ţurcanu.

Dosarul în care Florin Ţurcanu este judecat pentru fals intelectual se află pe rolul Judecătoriei Botoşani, după ce iniţial, pe vremea când acesta era deputat, s-a aflat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *