Şofer de 19 ani prins băut la volan

politie rutiera etilotestTrei şoferi au fost prinşi sub influenţa băuturilor alcoolice, în acest sfârşit de săptămână. Un tânăr de 19 ani a fost depistat băut la volan în timp ce conducea un autoturism pe Calea Nationala din Botosani. Mihai A. avea o alcoolemie de 0,56 mg./l. alcool pur in aerul expirat.

Acesta a fost condus de poliţişti  la Spitalul de urgente Botosani, unde i s-au recoltat probe biologice. El este cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Sâmbătă seara, poliţiştii rutieri l-au depistat pe Ion C., cetăţen moldovean, care conducea un autoturism pe strada  Pacea din Botoşani, având o concentraţie alcolică de 0,90 mg/l alcool în aerul expirat. Şi acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Tot sâmbătă seară, la ora 23.40, poliţiştii de la Postul de poliție Vorona l-au depistat pe D.C Vorona- Chiscovata, pe Ştefan G. de 24 ani, din comuna Vorona, care conducea un autoturism , fiind sub influența băuturilor alcoolice. La testarea efectuată cu aparatul etilotest,  acesta a returnat  o valoare de 0,67 mg/l în aerul expirat, motiv pentru care  conducătorul auto a fost condus la Spitalul Județean Botoșani și i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală conducătorului auto sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *