Senatorul Grigoraş şi-a deschis birou parlamentar. Vezi unde!



Viorel GrigorasSenatorul Viorel Grigoraş şi-a deschis cabinet parlamentar în municipiul Botoşani. Acesta va funcţiona în incinta sediului PNL Botoşani din Str. Teatrului Nr. 16, unde îi aşteaptă pe botoşăneni pentru a le prelua problemele. Grigoraş este membru în Comisia pentru Administraţie Publică, Organizarea Teritoriului si Protecţia Mediului.

Totodata, Grigoraş a participat, în săptămâna 28 ianuarie – 1 februarie, la
şedinţele din plenul senatului şi la comisiile de specialitate susţinând din partea
botoşănenilor proiectele legislative cu privire la:
– Majorarea punctului de pensie;
– Modificări ale codului de procedură civila a legii privind finanţele publice, atribuirea
contractelor de achiziţii publice;
– Desemnarea Ministerului Sănătăţii ca unitate de achiziţii publice;
– Măsuri pentru constituirea stocurilor de produse petroliere.

2 thoughts on “Senatorul Grigoraş şi-a deschis birou parlamentar. Vezi unde!

  1. Felicitari Domnule Grigoras,avem incredere in d-voastra ca si om politic,si stim ca ne ve ti ajuta in toate problemele p care l vom avea de infruntat,va multumesc ptr tot ceea ce faceti ptr noi,sa aveti mult succes si sanatate ,ve ti avea intotdeauna votul nostru al tuturor botosanenilor de incredere

  2. Domnule Grigoras, primul esec este clar: nu ati obtinut finantare pentru nici unul dintre cele doua drumuri nationale – promisiune din campania electorala.
    Ati participat la sedintele comisiei, insa sustinerea Dv nu a contat aproape nimic pentru ca majorarea punctului de pensie era stabilit inca din octombrie 2012 de catre Guvern, iar Codul de procedura civila era gata de mult, numai ca nu este aplicat. Deocamdata va atentionez elegant ca trebuie sa fiti mai precis si corect in difuzarea informatiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *