Lozneanu, obiectul unei noi dispute între FC Botoşani şi Rapid

Andrei Lozneanu este al doilea fotbalist al Rapidului, după Florin Plămadă, care a fost nominalizat în echipa ideală a Seriei I a eşalonului secund de către site-ul de specialitate Liga2.ro. Fundaşul central în vârstă de 22 de ani a ajuns pe Areni la începutul sezonului, sub formă de împrumut pentru un de la FC Botoşani. Numai că, fiind la curent cu forma excelentă arătată de Lozneanu în tur, antrenorul vecinilor, Cristi Popovici, şi-a manifestat intenţia de a-l readuce pe Lozneanu la Botoşani încă din această iarnă, cu 6 luni înainte de expirarea împrumutului la Rapid. Pentru a-i îmbuna pe „ceferişti”, conducătorii grupării FC Botoşani au anunţat că sunt dispuşi să trimită în locul lui Lozneanu la Suceava un alt apărător central, în persoana lui Răzvan Atudorei. Alb-vişiniii nu par însă dispuşi să se despartă cu una cu două de Lozneanu.

Din câte ştiu eu, Lozneanu este jucătorul nostru până la vară şi nu există vreo clauză în contract prin care FC Botoşani să-l poată revendica înainte de expirarea împrumutului. Este un jucător pe care ne-am bazat şi ne bazăm în continuare, iar lucrul cel mai important, el îşi doreşte să îşi ducă până la capăt contractul cu Rapid„, a declarat tehnicianul grupării sucevene, Ovidiu Murariu.

Revenind la ancheta site-ului Liga2.ro, prin care fotbaliştii Florin Plămadă şi Andrei Lozneanu au fost votaţi drept cei mai buni fundaşi centrali din Seria I, antrenorul Ovidiu Murariu vede în aceste nominalizări o recunoaştere a faptului că la Rapid se munceşte aşa cum trebuie.

Este de apreciat ce au reuşit cei doi şi ne flatează că au primit atât de multe voturi din partea fanilor. Nu vreau să minimalizez valoarea altora, însă Plămadă şi Lozneanu au avut prestaţii constant bune pe toata durata turului, alcătuind un cuplu de fundaşi centrali redutabil„, a concluzionat Ovidiu Murariu.

Sursa: Monitorul de Suceava

One thought on “Lozneanu, obiectul unei noi dispute între FC Botoşani şi Rapid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *