Dorohoianul de la „Dansez pentru tine” nu mai stă cu Roxana Ionescu. Vezi cu cine s-a mutat

George Boghian, dorohoianul care a câştigat ultima ediţie a emisiunii „Dansez pentru tine” şi imediat după competiţie s-a mutat cu Roxana Ionescu, partenera sa de concurs, acum are propria casă. Locuinţa o împarte cu Hainer, tânărul pe care Nicoleta Luciu l-a dus pe locul doi în concurs. De altfel, cei doi fac parte din trupa de dans a Nicoletei.
Mulţi au crezut chiar că Nicoleta Luciu este cea care le plăteşte chiria.

„Nu o plătesc eu, o suportă ei, eu doar i-am ajutat să-şi găsească un apartament. Doar George şi Hainer locuiesc în el, lucrurile s-au schimbat în bine pentru ei după „Dansez” şi acum se pot întreţine”, a declarat Nicoleta în exclusivitate pentru Cancan.

Cu toate acestea, frumoasa brunetă spune că este alături de George, Hainer, Ana Maria Iordan, fosta parteneră de la Dansez a lui Bogdan Vlădău, dar şi de Valentina, cazul de care a avut grijă Şerban de la Animal X.

„Când au nevoie de mine, mă sună. Încerc să-i ajut cât mai mult şi să-i iau cu mine în cât mai multe spectacole, ca să câştige propriii lor bănuţi. Vreau să le fie şi lor bine, să ducă o viaţă cât mai normală, pentru că sunt nişte oameni foarte talentaţi, muncitori, care au înteles că e păcat să irosească talentul cu care au fost înzestraţi. Vreau să-i iau la toate concertele mele„, a spus Nicoleta.

Nicoleta Luciu nu a dorit să facă referire la vreun ajutor primit din partea Roxanei Ionescu şi a lui Şerban Copoţ, cu privire la foştii lor parteneri de concurs.

Nu vreau să vorbesc despre alţii. Eu mă axez pe ceea ce am promis că fac. Îmi doresc foarte mult să-i susţin, prin dans au ajuns la Dansez pentru tine şi prin dans trebuie să meargă mai departe. Ei sunt foarte buni, dar ca să se menţină pe val trebuie să muncească în continuare, să arate că pot fi din ce in ce mai buni, să vină mereu cu ceva nou. Ne vedem aproape zilnic, mergem la sală, repetăm, e ca şi cum am continua cantonamentul de la Dansez . Ana Maria Iordan, şi ea fostă concurentă la Dansez pentru tine, e la noi în trupa”, a declarat vedeta pentru Cancan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *