Schimbare de lider la PNL Darabani

pnl sediuViceprimarul oraşului Darabani, Relu Cricleviţ, a fost înlocuit din funcţia de preşedinte al organizaţiei locale a PNL. În locul lui Cricleviţ a fost numit, ca interimar, omul de afaceri Liviu Hriniuc.

Surse din PNL susţin că Hriniuc va fi următorul candidat al partidului la Primăria Darabani.

4 thoughts on “Schimbare de lider la PNL Darabani

  1. Hahahahaha….. Cica „om de afaceri ” …. Aceste afaceri sunt (putin spus) cam dubioase… Dar cum ele au fost facute cu sprijinul direct (zeciuala platita la timp) al PNL si cum acest aspirator de curve politice (partidul in frunte cu presedintele mult iubit) nu prea mai are bani pentru destrabalarea preafericitilor membri cu functii de conducere, totul se explica …

  2. Ai mare dreptate. Om de afaceri nu te poti numi cind construiesti ceva linging in c_r primarii si alte specimene alese asa cum stim ca sunt alese . Acest individ va fi primar cind va zbura porcul. Sa nu uitam totusi ca in zilele noastre zbora tot felul de oratanii. Parerea mea !

  3. Este o decizie inteleapta. Sunt convins ca, comentariile rautacioase vor curge din partea PDL – istilor și a PSD-istilor care nu au putut obtine adeziunea la partidul lor a lui Liviu Hrimiuc.

  4. Bravo! Este un om onest, un om de credinta, sper sa ramana asa. Este un om iubit de darabaneni. Aceste comentarii rautacioase vin din partea invidiosilor. Sper sa-si aleaga o echipa pe masura lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *