Codreanu a plecat şi din PP-DD

Dumitru Codreanu,
Dumitru Codreanu

Fostul lider al organizaţiei din Botoşani a Partidului România Mare, fostul senator Dumitru Codreanu, care a candidat la alegerile din luna decembrie pe listele Partidului Poporului- Dan Diaconescu, a părăsit şi acest partid.

Codreanu a depus adeziune la Partidul Naţional Liberal, iar de sâmbătă este mebru al acestei formaţiuni politice.

Codreanu lucrează la Serviciul de Evidenţă Informatizată a Persoanei din subordinea Consiliului Judeţean, al cărui preşedinte, Florin Ţurcanu, este membru PNL.

9 thoughts on “Codreanu a plecat şi din PP-DD

  1. Domnule Codreanu, chiar nu mai am nici o consideratie pentru domnia ta.
    Credeam ca transferurile repetate dintr-un partid in altul au avut la baza probleme de neadaptare sau chiar ideologice. De aceasta data este limpede ca interesele dumitale imediate te face sa migrezi fara scrupule.
    Sper sa intelegi ca, politic, nu mai reprezinti nimic.

  2. Codreanu , varianta masculina a planoristei politice ,Liliana Minca , nu se poate pune in slujba romanasilor, decat daca are botiucul la ciolan!… Ce-s acelea principii , ce-i aceea ideologie de partid?… La naiba cu toate acestea! Functia mai intai si mai intai si apoi ma pun in slujba voastra, de nu va vedeti. Asadar planam . Mereu planam si vedem cam unde gasim creanga pe care sa poposim un timp , apoi adulmecam , tatonam si vedem daca se poate pune de-un culcus sau… deschidem iar parasuta. Halal politician , halal politica de pe valea Sitnei! Deocamdata stam putin pe la P.N.L. , nu-i asa d.le Turcanu?…Parca pe umarul asta, trebuia sa aveti o scama?… pfuuu, pfuuu!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dl Codreanu este policalificat:agricultor, apicultor, informatician,politician de stanga , dreapta, centru, de sus. si jos. Mare patriot , combate bine.

  4. UN OM FARA DEMNITATE , UN SMENAR CARE DEMONSTREAZA CA E O NON VALOARE .CE MA MIRA E DE CUM , L-AU PRIMIT CEI DE LA P.N.L. PE ACEST RATAT POLITIC …. RUSINE……

  5. E revoltator apropo de primirea lui Codreanu in P.N.L..Acesta e o mare curva politica ,fara scrupule ,fara bun simt .O vedea el Dl.Turcanu cand s-o dea si sef , ca na fara botnita latra mult si prost ,ca de politica nu are habar.

  6. bECALI, cODREANU …. PNL va avea soarta PNT CD …. PNL-ul a ajuns aspirator de „curve politice” … Pacat de liberalii adevarati …

  7. bai codreanul, eu credeam ca esti om. inca de la inceput aveai tu unele scapari, dar am zis ca, fiecare are mici problemute. vad insa ca tu esti plecat de tot. sa-ti fie de bine acolo unde te-ai dus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *