Florarii din Piaţa Mare cer municipalităţii scăderea chiriilor

flori piataDeţinătorii spaţiilor din sectorul de comercializare flori din Piaţa Mare au înaintat Consiliului Local o solicitare prin care cer reducerea chiriilor cu 50%. Ei mai cer municipalităţii şi scutirea plăţii taxei forfetare, motivând că vânzările au scăzut foarte mult în ultima perioadă.

Am făcut cerere şi la Urban Serv pentru scăderea cu 50% a chiriilor, iar aceştia ne-au respins cererile. Cum alte spaţii comerciale din piaţă au dreptul la scăderea cu 50% a chiriilor. iar noi nu„, se precizează în solicitare.

De altfel, pieţarii au solicitat în mai multe rânduri reducerea chiriilor la tarabe. Ei spun că plătesc 1200 lei chirie pe lună, iar vânzările sunt nesemnificative.

2 thoughts on “Florarii din Piaţa Mare cer municipalităţii scăderea chiriilor

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Florarii din Piata Mare este toti din aceeasi familie Turcitul. Ei au monopolisat piata , au fugarit pe ceilalti prin intimidare , mita si concurenta neloaiala. Are tupeu sa ceara reducerea chiriei , dupa ce ca blocheaza o strada intreaga fara drept , isi punr florile si in parcarea noua din fata ,toti copaci tuia este plini de marfile lor. Aduce flori de zeci miliarde , se lauda ca numai la 8 martie sau 15 septembre au incasari fiecare de 70000-80000 euro .Au vandut zeci de buzuri de bureti si afine fara plata taxelor, doar spagi . Ce taxe au platit ei si ce bogatii au adunat . Au zeci de apartamente , case , buzuri , Audi Q7 , face camatarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *