Noul vicepresedinte al CJ: Nu va ascund ca partea pe care o am in coordonare e cultura si nu o stapanesc prea bine, eu fiind inginer

Paval Ioan Paul- vicepresedinte CJ Botosani in birouNoul vicepresedinte al Consiliului Judetean va prelua, vineri, atributiile pe noul post.  Paul Paval a declarat ca cel mai probabil va coordona institutiile pe care le-a avut in subordine fostul vicepresedinte Doina Federovici, respectiv institutiile de cultura si protectia copilului. Acesta a recunoscut insa, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu stapaneste bine notiunile de cultura.

O parte din unitati le cunosc. Nu le stiu in amanunta, dar voi vedea dupa preluarea in coordonare, sa discut cu fiecare ce nevoie au. Am inteles ca urmeaza o perioada de evaluare a managerilor. Nu va ascund ca partea pe care o am in coordonare e cultura si nu o stapanesc prea bine, eu fiind inginer„, a spus Paul Paval.

Paval a fost director la Oficiul de Cadastru. El a fost investit in functia de vicepresedinte CJ, joi, 31 ianuarie.

4 thoughts on “Noul vicepresedinte al CJ: Nu va ascund ca partea pe care o am in coordonare e cultura si nu o stapanesc prea bine, eu fiind inginer

  1. De ce trebuie mereu sa se puna sefi peste domenii pe care nu le stapinesc deloc? Nu va dati seama oameni buni ca de asta merge tara asta inapoi ca racul ca peste tot numai politica conteaza nu si competenta. Veniti-va in fire si puneti oameni priceputi sa conduca toate institutiile. Ce vina are bietul om ca nu se pricepe de ce-l puneti sa se simta prost si faca prostii?

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cand comunistii au luat puterea in Romania au infiintat tribunale care sa-i judece pe chiaburi (intelectuali, gospodari ,cei cu case aratoase sau cu 10 ha de pamant) . Au pus in completele tribunalelor tigani si pe cei mai calici oameni din localitati.
    Cei care conduc Romania azi au aceeasi mentalitate.

  3. corect. Din pacate se repeta situatia de dupa 1947, toate lichelele s-au lipit de cate un partid pe care il slujesc pentru a obtine foloase personale. Sunt slab pregatiti profesional , sunt adevarate nulitati in domeniul managerial, nu au respect pentru valori umane si democratice. Comparatia cu hiena sau harciogul palesc si jignesc aceste reprezentante ale regnului animal.

  4. Vă rcomand eu un mulgător pt ac responsabilitate care știe toate înjurăturile din nordul Mold și unele din Oltenia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *