Contrabandişti de ţigări urmăriţi de poliţişti după ce au refuzat să oprească la semnal

tigari contrabanda cu carutaÎn noaptea de joi spre vineri, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Săveni, au efectuat semnal regulamentar de oprire pe strada Nicolae Iorga unui autoturism, însă conducătorul auto a refuzat să oprească.

Poliţiştii au urmărit autoturismul, reuşindu-se oprirea acestuia la intrarea în localitatea Vlăsineşti, ocazie cu care s-a procedat la verificarea persoanelor şi controlul autoturismului.

Poliţiştii au stabilit că autoturismul era condus de  Marius A., de 33 ani, din comuna Dobîrceni, în autoturism călătorind în calitate de pasager şi Carmen C., de 30 ani, din comuna Dîngeni. În urma controlului autoturismului, au fost găsite un număr de 9.000 pachete ( 180.000 ţigarete) de  provenienţă Republica Moldova, fără documente legale, în valoare de 85.500 lei.

  Faţă de cei doi tineri se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuiesc plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, iar cantitatea de ţigări a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *