Consilierii judeţeni, nemulţumiţi că nu sunt informaţi de schimbările care se fac la Nova Apaserv

cjConsilierii judeţeni din opoziţie, nemulţumiţi  că nu sunt informaţi cu privire la schimbările şi deciziile care se iau la Nova Apaserv. Ei au reproşat Executivului Consiliului Judeţean că hotărârile care au fost luate în ultima perioadă la operatorul de apă le-au aflat din presă.  Consilierul PPDD, Verginel Gireadă, a făcut referire la decizia privind externalizarea serviciului juridic de la Nova Apaserv.

Este anormal să aflăm din presă, noi care suntem acţionari, că s-a încheiat un contract cu o firmă juridică la un preţ foarte mare„, a spus Vacariu.

Preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, i-a răspuns că preţul plătit firmei de avocatură este la jumătate faţă de cel pe care societatea îl plătea pe jurişti.

Noi nu mergem pe procese, ci pe conciliere, pentru că noi trebuie să recuperăm banii, nu să umblăm prin instanţă. Am observat că de când avem colaborarea cu firma de avocatură, oamenii au început să vină să plătească„, a menţionat Ţurcanu.

One thought on “Consilierii judeţeni, nemulţumiţi că nu sunt informaţi de schimbările care se fac la Nova Apaserv

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Bai domnilor Gura Casca -cum vati permis sa va opuneti deciziei IMPARATULUI -privind Externalizarea Serviciului Juridic de la NOVA APA – ca de eu is BOSUL voi Consilierilor sunteti MANECHINECe putem spune RUSINE TUTUROR Chiar si D-lui TURCANU in loc sa faca economii el isi urmareste INTERESUL .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *