Societatea Urban Serv, amendată de Poliţia Rutieră în urma accidentului mortal

accident microbuz in fata ISU BotosaniSocietatea Urban Serv a fost sancţionată, joi, de Poliţia rutieră, pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă. Poliţiştii au concluzionat că accidentul rutier produs joi dimineaţă pe strada Împărat Traian, în urma căruia o persoană a decedat iar o alta a fost grav rănită, s-a datorat şi poleiului de pe carosabil.  

Societatea a fost amendată cu 2100 lei pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă, conform art.105 din Codul rutier„, a precizat Anca Silion Aramă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Joi dimineaţă, in jurul orei  05:30, Ilie Rotaru, de 43 ani, din Botosani, în timp ce  conducea un  microbuz pe strada Imparat Traian, pe fondul vitezei neadaptate la carosabilul acoperit cu polei, nu a acordat prioritate de trecere unui numar de două persoane aflate  pe trecerea de pietoni semnalizata corespunzator, accidentându-le.

  Din accident a rezultat decesul Eugeniei  Stefănuca, de 67 ani, din Botoşani si ranirea Laurentei Mocanu, de 64 ani, din Botosani. 

 Accident mortal pe strada Împărat Traian! O femeie a murit, iar alta este la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *