Profesorul bataus, sanctionat disciplinar. Vezi detalii!

Ctin murarasu
Constantin Murarasu

Profesorul de matematica de la Scoala Lunca a fost sanctionat de Consiliul de administratie a scolii dupa ce a lovit o eleva. Constantin Murarasu va avea salariul diminuat cu 10%  pina la sfarsitul anului scolar cand va iesi la pensie. De asemenea, profesorului i-a fost retrasa calitatea de diriginte de la clasa VI-a, unde era si eleva pe care a lovit-0, calitatea de membru in CA al Scolii Lunca si din toate celelalte comisii din care face parte.

Totodata activitatea profesorului in speta va fi atent monitorizata atat de unitatea de invatamant din care face parte cat si de Inspectoratul Scolar„, a declarat Dragis Cristea, purtatorul de cuvant al ISJ.

Profesorul a lovit sapatamana trecuta o eleva pentru ca nu a stiut sa rezolve un exercitiu la matematica.

Este prima abatere a profesorului de matematica din Lunca.

4 thoughts on “Profesorul bataus, sanctionat disciplinar. Vezi detalii!

  1. profesorul Murarasu a educat zeci de generatii de copii care astazi sunt oameni realizati,cetateni onorabili mai ales datorita severitatii lui. Situatia scolii in prezent se datoreaza in primul rand politicilor ,practicilor si comportamentului tuturor guvernelor ,lovind continuu in demnitatea cadrelor didactice.Vreau sa spu ca inteleg drama prin care trec majoritatea dascalilor , care pe langa starea materiala in care au fost adusi sunt siliti sa asiste la indisciplina,la violenta din scoli,dezinteresul pentru carte ,consumul de alcool tigari si alte droguri,detinerea de arme albe. ,,,,stim toti ce pedepse ar trebui sa primeasca cei ce dau minorilor tigari sau alcool,,,,,,, pe cand ne va arata media astfel de exemple,,,pentru-ca sunt ingrozitor de …multe .

  2. Tie domnule Popescu poate ti-a placut sa fii educat cu bataia, dar saraca fata ce vina are? Sau o fi si ea vreo betiva si drogata?
    Si sigur nu e la prima abatere „domnul” profesor. Mai intrebati alti parinti sau copii din scoala!

  3. Sa fim sinceri. Toate satele comunei Lunca il stiu pe acest domn Murarasu. Nu este la prima abatere. Parintii,unchii si matusile mele au trecut prin mainile lui si azi cand il vad pe strada le vine sa ii dea cu ceva in cap.Oamenilor le era frica sa vorbeasca la acele vremuri.Se stia dar nu actiona nimeni.Stiu ca bunicul i-a zis acestui domn Murarasu ca daca se mai atinge de tatal meu,cu mana lui il omoara( asta acum 35 de ani). Or fi iesit oameni mari din mainile sale dar traim alte vremuri acum.

  4. Departe de mine gandul ,ca in scoli trebuie lucrat cu bota , dar asa cum stau lucrurile acum , perspectiva este sumbra!… Traim , cum se spune, alte vremuri, dar ele chiar trebuie sa fie dominate de dezmat? N-am vazut inca elev ucis de profesor , nici pe la noi , nici pe aiurea, dar profesori si elevi ucisi de elevi , da . Asa ca , aveti grija ce va doriti, ca s-ar putea sa vi se indeplineasca! Parinti si profesori , inseamna ecuatia esentiala prin care elevii sa descopere coordonatele vietii. Orice situare pe baricade antagoniste , este egal cu ESEC ,in educarea elevilor. Decontul, mai devreme sau mai tarziu, vine si cade in sarcina tuturor , dar mai cu seama in calitatea viitorului cetatean !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *