Ţurcanu prezintă, astăzi, raportul de activitate la şase luni de la învestire. Vezi cu ce se laudă!

Florin TurcanuPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcnau, îşi va prezenta, joi, în faţa consilierilor, raportul de activitate pe jumătate de an de la preluarea mandatului. El a înaintat consilierilor un document de 41 de pagini în care încearcă să scoată în evidenţă principalele sale realizări în perioada iunie- decembrie 2012.

În principal, Ţurcanu atrage atenţia prin proiectele fostului preşedinte Mihai Ţâbuleac pe care le-a continuat. El vorbeşte foarte mult de proiectele de investiţii în depozitul de deşeuri de la Victoria, în sistemul de alimentare cu apă, în Spitalul judeţean Mavromati sau în drumrui finanţate prin fonduri europene. Toate aceste proiecte au fost începute de Ţâbuleac şi continute de el.

Ţurcanu nu are o investiţie cu care să se laude de la cap la coadă, însă aminteşte că în august a atras 6,2 milioane de lei de la Ministerul Dezvoltării pentru modernizarea unor drumuri (continuare lucrări) şi 3,9 milioane pentru reţelele de apă şi canalizare.

Ţurcanu mai vorbeşte de întâlnirile cu nişte ambasadori, dar şi de finanţarea unor spectacole în Botoşani în comunele din judeţ.

Începând cu luna iunie a anului trecut, președintele Consiliului Județean a organizat și co-finanțat următoarele activități: evenimentul SummerFest Botoșani 2012, Târgul Județean Agro-Zoo Botoșani 2012, Târgul de Iarnă 2012, precum și numeroase festivaluri și zile ale comunelor din județ. De asemenea, Florin Țurcanu a primit vizitele unei delegații din cadrul Consiliului Raional Soroca din Republica Moldova (în cadrul căreia s-a semnat o Declarație de Intenție privind colaborarea dintre județul Botoșani și raionul Soroca), a vice-ambasadorului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord – doamna EstherBlythe, a doamnei JadrankaSturmKocjan – ambasadorul Sloveniei la București, precum și a domnului VasylBoechiko – Consul General al Ucrainei la Suceava„, se arată în raport.

 Vezi aici raportul de activitate integral al presedintelui Consiliului Judetean

One thought on “Ţurcanu prezintă, astăzi, raportul de activitate la şase luni de la învestire. Vezi cu ce se laudă!

  1. Promovarea limbistilor – multi dintre ei semianalfabeti sau betivi – in functii de conducere; mutarea sedintelor de la Premier la sediul pnl (cu exceptiile de rigoare); luarea la cunostinta a faptului ca nu se vor moderniza drumurile spre Suceava si Iasi; rotunjirea burtihanului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *