Supermarketul Aldi-Livi şi-a schimbat proprietarul. Vezi cine l-a preluat!

magazin aldi-livi Botosani preluat de OvisimUnul dintre cele mai vechi şi mai aglomerate supermarketuri din Botoşani şi-a schimbat proprietarul. Magazinul Aldi- Livi de pe Calea Naţională a fost cumpărat de omul de afaceri Emil Huţu, care deţine reţeaua de magazine Ovisim.

De altfel, magazinul Aldi- Livi a fost deja închis, pe uşa acestuia fiind postat un anunţ de „Renovare”.

magazin aldi-livi Botosani preluat de OvisimEmil Huţu susţine că supermarketul de pe Calea Naţională va fi redeschis până cel târziu pe 10 februarie, el urmând să fie rebranduit sub marca Ovisim. Cei 600 de metri pătraţi pe care se întinde magazinul aparţin omului de afaceri Ion Panţiru, dar şi unei persoane fizice.

Acolo sunt două proprietăţi. L-am închiriat de la domnul Adochiţei şi l-am cumpărat de la domnul Panţiru„, a spus Emil Huţu, care nu a vrut să facă publică suma tranzacţiei.

Ovisim mai deţine supermarketul din Griviţa, dar şi alte şase magazine.

16 thoughts on “Supermarketul Aldi-Livi şi-a schimbat proprietarul. Vezi cine l-a preluat!

  1. Banuiesc ca OVISIM nu va da tunuri nesimtite ca ALDI LIVI furnizorilor de marfa .Au dat firma in insolventa voita pentru a tepui statul dar totodata au distrus financiar si furnizorii care le-au livrat marfa si care acum n-au cu ce sa-si plateasca salariile la angajati .Rusine lor si sa-si puna banii furati pe piept.In locul lor vorbesc deVIORICA si PANTIRU n-as avea curajul sa scot capul din casa

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    de ce nu scrieti de teapa pe care a dat-o domnul pantaru de la aldi livi la toti agentii de vanzari iar domnul hutu a participat si el la aceasta cumparand marfa de la dl pantaru cu tote ca stia ca aceasta nu e platita agentilor de vanzari.SA AVETI SOARTA LUI CEAUSESCU ATAT PANTARU ,VIORICA PETRICA SI HUTU!!!!SUNT OAMENI DISPERATI CARE VOR LUCRA CA SA PLATEASCA FACTURILE DE LA ALDI LIVI!!!TEPARI ATAT LA ALDI LIVI CAT SI LA OVISIM!!!!

    1. Stiti cumva cand s-a sembnat contractul de vanzare-cumparare sau de inchiriere?Daca imi dati aceste date pot sa va ajut sa le faceti viata destul de amara.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu cred ca Ovisim-ul are vreo vina in teapa data de Aldi Livi. Domnii Hutu au cumparat legal tot ce a oferit spre vanzare Aldi Livi. Au platit marfa , nu li s-a dat de pomana.Ma invart in mediul comercial din Botosani si pot gandi la rece situatia .Daca as fi implicat direct, sa am sold la Aldi Livi ,as avea pata pusa pe dl Pantiru si dna Viorica, nicicum pe Ovisim.Ce treaba are Ovisim???? Coriolan, gandeste corect!!!!Pune-te in pielea lor!! Oricum ti-ai urcat Ovisimul in cap….Si mai e ceva…daca aveai ceva de spus de ce nu le-ai zis personal??? De ce sa incaseze altii suturile ca urmare a celor zise de tine???? ( Oricum ai gafat dar punem asta pe seama orei tarzii la care ne-ai transmis mesajul.) Si acum un mesaj de ultima ora> DACA GASITI O FIRMA TEPUITA DE SC OVISIM IMPEX SRL , VA ACHITAM DE 5 ORI VALOAREA EI!!! hai sa fim seriosi….domnii Hutu,Simona,Loredana au fost tot timpul corecti…(Am fost si eu agent de vanzari)

    1. DACA TOT NE DAI BANII INAPOI DE 5 ORI POTI SA NE SPUI SI CAND A FOST SEMNAT CONTRACTUL DINTRE CEI 2 SAU E O ALTA TEAPA.
      CE SA NE ASTEPTAM DE LA OVISIM,SA-L COPIEZE PE NASUL PANTIRU?

    2. Dupa ce am studiat putin problema mie imi miroase a PENAL.
      Gradul de rudenie,suspiciunii referitoare la administratorul judiciar,care e din Iasi(nu se mai gasesc si oameni corecti in BT?),termenul deosebit de mare dat de judecator,vanzarea bunurilor si marfurilor cand firma se afla in stare de insolventa,stare pe care administratorul nu a declarat-o,nu si-a anuntat furnizorii,si bancile,lucru obligatoriu prevazut de lege,comenzi facute dupa ce tranzactia a fost facuta,etc,si mai ales practica de a intra in insolventa la a 3-a firma,spune ca trebuie tras la raspundere administratorul prin orice metoda legala!!!!!

  4. @ anonim
    pare un comentariu din partea unui pupinc*rist al fam. Hutu…sau esti cumva din familie, ca prea i-ai periat…si daca nu scriai fraza aia cu litere mari, poate nu te dadeai de gol: ” DACA GASITI O FIRMA TEPUITA DE SC OVISIM IMPEX SRL , VA ACHITAM DE 5 ORI VALOAREA EI!!!”
    cine achita??? tu ca anonim?? :))

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    – pt. dl.”anonim” care se „învârte” prin mediul de afaceri din Boston : te-ai învârtit până ai amețit – domnii Huțu NU au cumpărat legal marfa de la AldiLivi, atâta vreme cât marfa NU era a lui AldiLivi (fiind luată de la furnizori la termen, adik „pe datorie”). Sau poate tu poți, de exemplu, să cumperi o mașina furată și să n-ai „nicio trebă”.
    O țeapă pusă la cale cu concursul celor două firme, ajutată ulterior de autorități (care au aprobat intrarea în insolvență a AldiLivi într-un timp record -2 zile).
    În locul furnizorilor țepuiți n-aș mai da niciun gram de marfă nici lui Ovisim

  6. Daca cei de la Ovism si-ar plati si angajatii la timp ar fi bine, altfel zile libere deloc, concediu medical daca iti ei esti dat afara, etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *