Firmele care au ajutat la deszăpezirea străzilor din municipiu nu şi-au primit banii de la municipalitate

deszapezire facuta de aquaterm botosaniFirmele care au deszăpezit străzile din municipiul Botoşani nu au primit banii de la municipalitate. Cel puţin asta susţine consilierul local Florin Ghiorghiţă, care a ridicat problema în şedinţa de Consiliu Local de marţi. El a precizat că sunt aproape două luni de întârziere la efectuarea plăţilor către firmele care au prestat astfel de servicii şi a cerut să fie alocaţi bani din bugetul local, în cazul în care Guvernul nu va aloca bani.

Firmele care au ajutat la deszpăpezire chiar vor să-şi recupereze banii. Bănuim că în momentul în care va fi făcut bugetul va mai trece o lună şi jumătate, deci sunt trei luni şi jumătate, în condiţiile în care multe dintre firme sunt aproape de faliment. Mulţi au dat CEC-uri pentru combustibil, au plătit salarii la oameni şi, din păcate, noi nu ne onorăm promisiunile„, a spus Ghiorghiţă.

Primarul Ovidiu Portariuc a precizat că s-a solicitat de la Guvern 1,5 milioane lei pentru activitatea de deszăpezire şi că urmează să fie acordate 800.000 de lei pentru municipiul Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *