Consiliul Judeţean analizează cererea deputatului Tamara Ciofu privind reînfiinţarea Spitalului de Copii

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a declarat că va analiza propunerea deputatului Tamara Ciofu privind reînfiinţarea Spitalului de Copii. Acesta a precizat că dacă legislaţia va permite, el nu se opune acestui demers.

Am dispus vicepreşedintelui Gheorghe Sorescu şi secretarului judeţului să analizeze aceste aspecte şi dacă legislaţia permite şi nu aduce pierderi sistemului sanitar din judeţ, eu nu am şi nu am avut nimic împotrivă„, a spus Ţurcanu.

Medicul Tamara Ciofu a făcut un memoriu pe care l-a înaintat şi preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, prin care cere ca spitalul să recapete personalitatea juridică. Deputatul botoşănean motivează că spitalul avea înainte de a fi preluat 9 miliarde lei în cont şi că era mai bine manageriat.

One thought on “Consiliul Judeţean analizează cererea deputatului Tamara Ciofu privind reînfiinţarea Spitalului de Copii

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    „Presedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, a spus ca nu are nimic impotriva redeschiderii spitalului, daca acest lucru se face in conformitate cu prevederile legale in vigoare.DOMNULE PRESEDINTE AVAND IN VEDERE CA IN PREZENT USL-ul ARE MAJORITATE PARLAMENTARA SI FAPTUL CA USL-ul IN 2011 S-A OPUS COMASARII, MODIFICATI PREVEDERILE LEGALE CARE NU VA PERMITE REINFIINTAREA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *