Ţurcanu: Doamna inspector Huncă va fi chemată la Bucureşti, în legătură cu relaţia unui inspector cu un preşedinte ales democratic

Turcanu FlorinPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, susţine că şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mihaela Huncă, va fi chemată de ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, la raport. Asta în urma „războiului” care a fost între cei doi pe problema comasării şcolilor, când Florin Ţurcanu i-a cerut demisia şefei IŞJ. După ce Consiliul Judeţean a trimis şi documente ministrului Educaţiei cu privire la intenţia conducerii IŞJ de a închide şi comasa şcoli din judeţ, Ţurcanu susţine că a fost telefonat personal de ministrul Remus Pricopie, pentru a-şi spune punctul de vedere asupra acestei probleme.

Doamna inspector Huncă va fi chemată la Bucureşti, în legătură cu relaţia unui inspector cu un preşedinte ales democratic în fruntea unui judeţ, indiferent cum se cheamă el. Domnul ministru era îngrijorat, pentru că nu a putut să creadă că un inspector şcolar poate să aibă o abordare în sensul cum are această doamnă. I-am povestit domnului ministru şi i-am spus să facă un studiu în ceea ce priveşte comportamentul doamnei în relaţiile cu colaboratorii, pentru că aşa îi consider, nu îi consider subordonaţi„, a spus Ţurcanu.

10 thoughts on “Ţurcanu: Doamna inspector Huncă va fi chemată la Bucureşti, în legătură cu relaţia unui inspector cu un preşedinte ales democratic

  1. Acuma tre sa suportam bata ! Noi l-am ales! Se pricepe la tot!
    Adica tontii tre sa i se inchine si sa-i aduca osanale!
    Bine-a zis cine a zis:
    SA TE FEREASCA DUMNEZEU DE PROSTUL CARE CREDE CA-I INTELIGENT!
    Mai votati PNL!
    ASTIA SUNT OAMENII LOR!!!
    Cata perfidie!
    Cine nu stie ca o vrea plecata pe Hunca pentru ca are pregatita el o loaza pentru postul de inspector sef! Sluga plecata PNL!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    O posibila rocada Hunca -Lupascu?Ar fi interesanta COLABORAREA! Sau relatiile de subordonare?Parca la alte deconcentrate nu e asa mare bataia…oamenii destepti inteleg care-i SMENUL

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Acestea sunt urmările unui management dezastruos al d-nei Miss Hunca!!! Deja vad un scenariu la Bucuresti: „D-na inspector, ați uitat promisiunile facute în campanie?” Și vine și răspunsul dumneaei: „Nu le-am uitat….dar aveam și eu interesele mele! Doar am încercat…” 😀

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu sunt eu simpatizant PNL, dar încă o datî d-l Țurcanu dă dovadă de diplomație în ceea ce o privește (măcar) pe Miss Burlacu (oops…iar am greșit…Huncă)

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cine vorbeste!Sa vada cum se poarta domnul Turcanu cu „subordonatii” carora le zice colaboratori.Dar avem dreptate.Ce am votat aia avem…tot inainte.Probabil sunt interese sa puna dnul Turcanu pe cineva in locul ei.

  6. N-am putut sa cred ca vom avea in fruntea judetului un oier dupa ce am avut un sofer.N-o cunosc pe Hunca ,dar ce se vorbeste pe la colturi de Turcanu mi se pare ca va da de lucru la astia de la DNA.

  7. Peste 3 ani (la urmatoarele alegeri) se va alege praful de alianta USL, asa cum s-a intamplat cu PDL-ul. Vad ca au incept deja sa-si bage mainile in banii publici, se cred atotputernici, nu au tata nici mama, nu mai au nici credinta in Dumnezeu, cred doar in banul public, strans de la nevoiasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *