Bătaie pe postul de şef secţie etnografie din cadrul Muzeului Judeţean

 

Casa Ventura
Casa Ventura

Nouă dosare au fost depuse pentru concursul de ocupare a funcţiei de şef secţie etnografie din cadrul Muzeul Judeţean Botoşani care va avea loc pe data de 21 februarie.

Toate cele nouă dosare au trecut de prima etapă, care presupune existenţa întregii documentaţii solictate, urmînd ca pe data de 21 februarie, cei nouă candidaţi să susţină proba scrisă şi interviul.

Această probă va fi susţinută în faţa unei comisii din care vor face parte şi directorul Muzeului Judeţean Botoşani sau şeful secţiei etnografice a Muzeului din Suceava. Postul de şef secţie etnografie a fost scos la concurs în urma pensionării fostului şef, Steliana Băltuţă.

„Avem un muzeu de etnografie nou şi trebuie să-l completăm cu personal fiind vorba despre bani europeni. S-au cheltuit o grămadă de bani cu reorganizarea expoziţiei de bază şi cu reabilitarea clădirii, dar arată foarte bine acum „, a declarat Lucica Pârvan.

Muzeul de etnografie funcţionează în incinta casei Ventura, clădire reabilitată printr-un proiect cu finanţare europeană derulat de CJ Botoşani.

One thought on “Bătaie pe postul de şef secţie etnografie din cadrul Muzeului Judeţean

  1. Pai n-ar fi normal ca in comisie sa fie si fosta sefa a sectiei, Steliana Baltuta care stie cel mai bine ce trebuie sa aleaga pentru a se conserva munca depusa de dsa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *