Consilierii locali acuza ca nu sunt convocati la sedintele CA din scoli

cl marius cristescuMai multi consilieri locali si-au exprimat nemultumirea, in sedinta de marti, ca nu sunt convocati la sedintele consiliilor de administratie din scoli, desi fac parte din acestea. Problema a fost ridicat de consilierii Marius Cristescu, Gheorghe Iavorenciuc, Eugen Turcanu si de Corneliu Furtuna. Ei au cerut primarului Ovidiu Portariuc sa poarte discutii pe aceasta tema cu directorii de scoli, pentru ca, spun ei,  consilierii locali trebuie sa aiba un cuvant de spus in luarea unor decizii la nivelul scolilor.

De ce directorii institutiilor de invatamant nu invita consilierii in CA, si o fac ori cu rea credinta personala, ori ca asa au fost invatati. In conformitate cu noile prevederi ale Legii educatiei, dumneavoastra, in calitate de primar, veti semna contractele de management. Sunt curios cum veti face daca directorii nu invita reprezentanii CL in aceste sedinte”, a spus Corneliu Furtuna.

Anumite structuri subordonate CL nu functioneaza. Si discutam de anumite consilii de administratie ale scolilor si liceelor, de AGA de la Modern Calor„, a spus la randul sau Marius Cristescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *