Scoala 16 nu se mai comaseaza cu Scoala 13. Vezi motivul!

clProiectul de hotarare privind comasarea Scolii 16 cu Scoala 13 a fost retras de pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu local. Cel mai probabil consilierii USL au ajuns la o intelegere in ceea ce priveste reteaua de scolarizare la nivelul municipiului Botosani si au renuntat la ideea fuziunii dintre cele doua scoli.

Anuntul privind retragerea proiectului de pe ordinea de zi a fost facut chiar de sefa Inspectoratului Scolar Judetean, Mihaela Hunca, in calitate de presedinte de sedinta.

Urmare a acestei decizii, cele doua scoli isi vor pastra personalitatea juridica si nu vor mai fi comasate.

One thought on “Scoala 16 nu se mai comaseaza cu Scoala 13. Vezi motivul!

  1. Batalia pentru comasarea sau necomasarea unor scoli gimnaziale este una pur politica si nu are nici o legatura cu Legea invatamintului sau cu Programul de reforma in domeniul educatiei.
    Aceste ,, zbateri politice” ar putea sa lipseeasca cu desavirsire, dar ce sa-i faci – fuga dupa voturi si dupa reabilitare il face pe Gheorghita si pe unii penelisti sa se umfle in pene cam degeaba.
    Apropos de reforma invatamintului: dupa 22 de ani de reforme continue, fara cap si fara coada, am ajuns ca jumatate dintre elevi sa fie absolventi fara carte si fara educatie( ex. din 10 tineri chestionati in legatura cu ziua de 24 ianuarie, niciunul nu a stiut ca a avut loc Unirea Principatelor). Gurile rele spun ca in anul 2013 va avea loc ,,reforma esentiala” a invatamintului si anume inlocuirea pixului rosu cu unul verde la corectarea testelor si tezelor elevilor.Aceasta reforma va marca o revenire exponentiala a invatamintului,,pe linia de plutire”.
    Exista insa o problema: in librarii nu prea se gasesc pixuri cu pasta verde, asa ca reforma se va amina cu citva ani, pina cind producatorii isi vor schimba sortimentele de pixuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *