Comisia de disciplina de la nivelul Scolii Lunca va stabili o sanctiune in cazul profesorului bataus

copil batut
eleva lovita

Comisia de disciplina stabilita la nivelul Scolii Lunca va decide asupra sanctionarii profesorului de matematica care a agresat o eleva saptamana trecuta. Dragos Cristea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean, a declarat ca ancheta este in curs de desfasurare si ca termenul de finalizare este de 30 de zile. Saptamana trecuta, o eleva de clasa VI-a a fost batuta de profesorul de matematica Constantin Murarasu, pe motiva ca nu a stiut sa rezolve un exercitiu la tabla. ISJ, dar si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului au inceput o ancheta.

Decizia sanctionarii apartine Comisiei de disciplina stabilita la nivelul unitatii. Inspectoratul Scolar monitorizeaza aplicarea acestei proceduri, iar dupa finalizarea acesteia la nivelul scolii, ISJ se autosesiseaza prin Colegiul de Disciplina, doar daca la nivelul scolii se constatat ca acea comisie nu a luat o decizie direct proportionala cu gravitatea dovedita a faptei„, a precizat Cristea.

In ceea ce priveste cazul reclamat la Liceul tehnologic Plopenii Mari, ancheta este in derulare, insa acuzele elevului cu privire la profesorul care l-ar fi agresat se pare ca nu se confirma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *