Puşti de 16 ani, prins în trafic la volanul unei maşini

politie rutieraUn puşti de 16 ani care a ieşit la plimbare cu o maşină a fost prins de poliţişti în trafic. Luni după amiază, poliţiştii  au oprit pentru control pe strada Veteranuilor din Botoşani un autoturism, solicitând legitimarea conducătorului auto.

Conducătorul auto a declarat o identitate falsă, poliţiştii stabilind în urma controlului autoturismului  ca acesta se numeste M. M. de 16 ani, din municipiul Botosani.

În portbagajul maşinii poliţiştii au gasit placute de inmatriculare si un certificat de imatriculare apartinand lui C. Constantin din localitatea Trusesti, judetul Botosani. Placutele si certificatul de inmatriculare erau ale autoturismului oprit in trafic si condus de M. M.

 Din verificările efectuate s-a stabilit că proprietarul autoturismul i-a dat cheile lui M.M. urmând ca acesta să i le înmîneze unei cunoștințe comune, dar acesta a profitat de acest lucru și la data de 28 ianuarie 2013 a schimbat plăcuțele cu numarul de înmatriculare și a plecat cu autoturismul prin oraș.

 M.M. a fost condus la sediul politiei unde au fost intocmite acte procedurale-procedura flagranta, sub aspectul savirsirii infractiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, fals privind identitatea si punerea in circulatie a unui autovehicol cu numere false de inmatriculare, urmand ca la finalizare sa se propuna solutie procedurala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *