Trei tineri care au furat dintr-un depozit din Botoşani, prinşi de poliţişti

catuse pe mainiTrei tineri care au dat mai multe spargeri la depozitul unei societăţi comerciale au fost identificaţi de poliţişti. In urma investigatiilor efectuate,  poliţiştii din cadrul Politiei municipiului Botosani au identificat suspecţii de comiterea furturilor din incinta unui depozit de materiale de construcţie in persoana următorilor: C. Ionut de 20 ani, C. Eugen de 21 ani, si M. Constantin de 18 ani,  toti din Botosani.

Poliţiştii au stabilit ca in perioada 22 – 26 ianuarie 2013, pe timp de noapte, in baza unor intelegeri prealabile, cei trei suspecţi au patruns atat prin escaladare cat si prin efractie in incinta depozitului, de unde au sustras aproximativ 3000 kg. cuie si 96 plite din fonta pentru sobe, cauzand un prejudiciu estimat la 43.350 lei, prejudiciul fiind recuperat partial.

 Fata de cei trei suspecţi a fost dispusa inceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat in forma continuata,  luandu-se masura retinerii pentru 24 ore in arestul I.P.J.Botosani.

 Marti,  29 ianuarie 2013, cei trei suspecţi urmeaza sa fie prezentati procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Botosani, cu propunerea de arestare preventiva.

In cauza se continua cercetarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale, urmand ca la final sa se propuna solutie procedurala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *