250 de poliţişti implicaţi în mai multe razii în judeţ

razie politie piataPeste 250 de poliţiştii botoşăneni  au acţionat zilnic  în week-endul trecut  pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

 În perioada 26 – 27 ianuarie, în jur de 250 de poliţişti au acţionat, zilnic în judeţul Botoşani pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Astfel, au acţionat zilnic în sistem integrat 17 poliţişti de la rutieră, 185 de la ordine publică, 20 de la investigaţii criminale, 15 de la investigarea fraudelor,   5 de la arme, explozivi şi substanţe periculoase şi 9 de la alte structuri.

Pentru neregulile depistate au fost aplicate 333 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 63160 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 85958 lei.

Dintre acestea, 75 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de convieţuire socială,  145 pentru nerespectarea legislaţiei privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite  şi 91 au vizat încălcări ale regimului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *