Botoşănean arestat preventiv după ce a spart un apartament din Suceava

catuse pe mainiUn bărbat în vârstă de 34 de ani din Botoşani a fost arestat preventiv acum două zile sub acuzaţia că a spart un apartament din Suceava, fapta fiind comisă în decembrie 2012, înainte de sărbătorile de Crăciun. Măsura de arestare preventivă a fost luată în condiţiile în care suspectul, Marius Vieru, domiciliat în comuna botoşăneană Hudeşti, este suspect şi în alte fapte de furt. 

Pe 24 decembrie, Filareta M., o femeie din municipiul Suceava, a sesizat poliţia că  în intervalul 18 decembrie – 24 decembrie, persoane necunoscute au pătruns în locuința fiului său situată în municipiul Suceava, iar din interior au sustras mai multe bunuri.

În urma cercetării la fața locului, poliţiştii au constatat că apartamentul în cauză este proprietatea lui Sorin M., de 32 ani, din municipiul Suceava, fiul reclamantei, care este plecat din ţară din anul 2000. Săptămânal, mama acestuia venea la locuinţă, iar în ziua de 24 decembrie femeia a constatat că uşa de la intrare era forţată. Din apartament au fost sustrase două televizoare tip plasmă și două boxe de calculator. Prejudiciul a fost estimat la 5.500 de lei.

Sursa: Monitorul de Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *