Doina Federovici şi-a început audienţele la cabinetele parlamentare

Senator Doina Elena FederoviciSenatorul social-democrat Doina Elena Federovici și-a început în acest weekend activitatea prin susţinerea audienţelor la Cabinetul Parlamentar din municipiul Dorohoi.

Doina Elena Federovici a fost prezentă sâmbătă, 26 ianuarie 2013, la Cabinetul Parlamentar aflat pe Pietonalul „Grigore Ghica” din Dorohoi. Acesta este deschis împreună cu deputatul Andrei Dolineaschi. Aici, senatorul Doina Elena Federovici primeşte cereri de audienţe şi totodată se întâlneşte cu cetăţenii. Un număr de 10 cetăţeni s-a înscris în audienţă şi au participat la prima serie de întâlniri cu senatorul  pentru a-i putea cere sfatul și sprijinul pe diferite probleme.

Cetăţenii se confruntă cu multe probleme care țin de găsirea unui loc de muncă, de corecția unor acte normative emise de stat, în care oamenii se simt nedreptățiți şi multe altele. Unele se pot rezolva relativ repede, însă sunt şi probleme care necesită un timp mai îndelungat în care trebuie găsită o rezolvare. Mă bucur că oamenii apelează cu încredere la cabinetul parlamentar şi sunt convinsă că nu vor fi dezamăgiţi de alegerea făcută pe 9 decembrie 2012.”, a declarat senatorul Doina Elena Federovici.

Cetăţenii interesaţi de înscrierea în audienţă la senatorul Doina Elena Federovici pot face acest lucru la telefon: 0749877802 sau la Cabinetul Parlamentar din Dorohoi (str. Grigore Ghica nr.3, bl.C6 parter) în următorul interval:- Luni – Vineri :  09:00 – 16:00

– Sâmbătă – Duminică : 09:00 – 12:00.

 Doina Federovici are deschis un cabinet parlamentar şi la Botoşani, în clădirea Prefecturii, unde inscrierile pentru audiente se fac la telefon 0752718503 sau e-mail: [email protected], iar programările pentru audiențe se fac de luni până vineri între orele 8-11. În cel mai scurt timp, senatorul intenţionează să îşi deschidă un cabinet parlamentar şi în orașul Flămânzi. Datele de contact prezentate mai sus nu sunt valabile doar pentru semnalarea problemelor individuale, ci și pentru primirea de sugestii, interpelări sau chiar pentru propuneri sau modificări legislative.

One thought on “Doina Federovici şi-a început audienţele la cabinetele parlamentare

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Succes deplin ca om politic si ca factor decizional asupra viitorului comunitatii botosanene!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *