Taxele şi impozitele locale vor creşte de la 1 februarie

ghiseu directia de taxe si impozite locale botosaniMunicipalitatea va reveni asupra hotărârii privind menţinerea taxelor şi impozitelor locale pe anul 2013 la nivelul celor din 2012. Consiliul Local va adopta, în şedinţa de marţi, un nou act normativ care prevede indexarea cu peste 16% a obligaţiilor populaţiei şi agenţilor economici faţă de bugetul local.

Măsura este luată după ce Guvernul a adoptat o ordonanţă care crează obligativitatea administraţiilor locale de a indexa taxele şi impozitele locale în raport cu rata inflaţiei pe ultimii trei ani.

Cei care au plătit taxele şi impozitele locale anticipat vor trebui să achite, până la 30 septembrie, diferenţa.

5 thoughts on “Taxele şi impozitele locale vor creşte de la 1 februarie

  1. Asta este adevarata DEMOCRATIE BURGHEZISTA pe care o promovom toti ( hai la SPAGA laGARDA FINANCIARA – hai LA CUMPARAT PRODUSE DIN COMERT LA NEGRU – ) de unde vreti fratilor atatia bani sa se platesca( la SANATATE La PENSII la INVATAMANT ), daca nu se si incaseaza -Cand va disparea MAFIA SPAGILOR ( niciodata ) atunci vom avea si noi un trai decent . TRAISCA BARONII LOCALI !- stiu ei care
    DAR! DAR ! DAR !
    Proverb CHINA –– CU bani poti cumpara orice femeie
    Dar nu poti cumpara IUBIREA
    ––––––––––––––––––––––––––––––––
    Cu BANI poti CUMPARA o CASA
    Dar nu poti Cumpara FERIRICREA – LINISTEA
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––
    Cu bani poti Cumpara Spitale
    Dar nu poti Cumpara SANATATEA
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    multumim din inima usl… nici o fapta buna nu ramine nepedepsita, doar noi v-am votat si voi ne veti ingropa de vii. sa traiti bineeee, dar nu prea mult, nerusinatilor!!!

  3. SSL ati vrut SSL aveti,nu va rupeati capul in fuga la vot sa scapam de portocalii,iaca am scapat si am dat untr-un CACAT da am dat cu nasul rau de tot mai ales pensionarii care au votat in masa .hai USLULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *