Jaf ca-n filme la Darabani. Hoţi cu cagule au spart un magazin

În noaptea de 24 spre 25 ianuarie, Market Central din Darabani a fost spart, prejudiciul creat fiind de aproximativ 11.000 lei. Doi hoţi cu cagule care au pătruns în magazin au fost surprinşi de camerele de luat vederi.

Spargerea a avut loc în 25 ianuarie, puţin după ora 2:00, hoţii ajungând la casa de marcat din Market Central după ce au forţat cu ranga uşa de serviciu din spatele magazinului. Infractorii au sustras bani şi mai multe cartuşe de ţigări, valoarea totală a prejudiciului fiind de 11.000 lei. În prezent poliţiştii fac cercetări pentru identificarea suspecţilor, după ce isprava hoţilor cu cagule de la Market Central a fost înregistrată de camerele de luat vederi din incinta magazinului.

Sursa: Darabaneni.ro

One thought on “Jaf ca-n filme la Darabani. Hoţi cu cagule au spart un magazin

  1. Bunica mea spunea că dărăbănenii au mari ”lipsuri intelectuale” (în trecu). De altfel mai cunosc un dărăbănean care spune că 80% dintre intelectualii acestui târg nu au cunoștințe nici de clasa a VII-a. El a făcut timp de 6 luni în 2012 o statistică riguroasă printre licențiați și așa i-au ieșit calculele. Dacă sunt ”fabrici” de licențe !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *