Şi Consiliul Judeţean al Elevilor reacţionează în cazul de violenţă de la Şcoala Lunca

Consiliul Județean al Elevilor Botoșani s-a autosesizat cu privire la cazul de violență, înregistrat la Școala Generală cu clasele I-VIII Lunca în cursul zilei de 24 ianuarie. Consiliul Județean al Elevilor a luat legătura cu Inspectoratul Școlar Județean,  unde a început o anchetă pentru soluționarea acestui caz.

 „CJE Botoșani este o organizaţie ce susţine drepturile elevilor și, în situația în care aceștia se fac vinovați de realizarea unor abateri disciplinare, sancțiunile trebuie să fie conforme cu cele stipulate în Regulamentul de Organizare internă al școlii și nu prin alte mijloace.” a declarat Florin Gavril, Președintele Consiliului Județean al Elevilor Botoșani.

Atât la nivel județean, în colaborare cu ISJ Botoșani, cât și la nivel national, Consiliul Elevilor desfășoară activități de prevenire și combatere a violenței școlare.

Rugam atât elevii, cât și profesorii, la o relaționare și colaborare pozitivă, benefică demersului educațional.

Sursa: comunicat presa CJE

2 thoughts on “Şi Consiliul Judeţean al Elevilor reacţionează în cazul de violenţă de la Şcoala Lunca

  1. Consiliul elevilor ar tebui sa ia masuri ca elevii, indiferent de ce bani au de acasa , daca primesc bani din strainatate sau de unde mai primesc , de starea lor financiara, sa respecte profesorii, ca ei n-au timp sa mearga la capsuni sau altele. Nimic nu va merge bine daca nu exista respect. Valabil si pentru parintii acestora.

  2. Am fost si eu elev al domnului Murarasu..imi amintesc linistea de la orele dumnealui, imi amintesc teroarea cu care stateam cand stiam ca vin orele de matematica, imi amintesc cum imi venea sa tusesc si inghiteam in sec, imi curgeau lacrimile pe obraz, ma inecam si nici nu tuseam pentru ca ne certa, imi amintesc cum ne trimitea la 2 km inapoi acasa sa ne punem panglica alba pe cap daca o uitam acasa si pana la sfarsitul orei sa ajungem si inapoi si…imi amintesc PALMUTELE DE COPIL DE CLASA A V-A , A VI-A, UMFLATE DE LA BATAILE CU COMPASUL MARE DIN LEMN PE CARE LE LUAM DACA NU STIAM CEVA LA TABLA….TREBUIA SA INTINDEM BA O PALMA, BA ALTA, PANA SE SATURA DUMNEALUI DE DAT, CHIAR DACA NU MAI REZISTAM, TOT INTINDEAM MANUTELE…AJUNGEAM ACASA CU MAINILE UMFLATE, NICI PIXUL NU PUTEAM SA-L MAI TIN BINE, NU SPUNEAM NIMIC PARINTILOR DE FRICA DOMNULUI MURARASU. CA SI PROFESOR, CA SI INTELECT, ERA SI CRED CA INCA MAI ESTE UN PROFESOR FOARTE BUN INSA IN COMPORTAMENTUL DUMNEALUI VIOLENTA A EXISTAT DE CAND E IN INVATAMANT, DOAR CA ABIA ACUM A INDRAZNIT CINEVA SA SPUNA MAI DEPARTE….PACAT…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *