Primăria cere sprijinul Companiei Naţionale de Investiţii pentru reabilitarea Sălii Polivalente

Viorel Iliuta
Viorel Iliuta

Reprezentanţii Primăriei Botoşani au cerut soluţii de la Compania Naţională de Investiţii pentru reabilitarea Sălii polivalente „Elisabeta Lipa”. Clădirea a fost dată în folosinţă în 2008 şi a fost realizată de firma Ascon, firmă care este în faliment. La câţiva ani de la darea în folosinţă, clădirea este puternic deteriorată.

Am transmis o adresă către Inspectoratul de Stat în Construcţii, care au venit şi au făcut un raport vizavi de ceea ce s-a întâmplat acolo. Vom încerca să luăm măsuri pe linie de buget local, dacă Compania Naţională de Investiţii nu ia măsuri urgente de reparaţii. Am discutat care sunt problemele, urmează ca acestea să fie evaluate. Lucrurile riscă să degenereze, în sensul că sala tinde să se distrugă„, a precizat viceprimarul Viorel Iliuţă.

Clădirea prezintă infiltraţii de apă, nu îndeplineşte condiţii de izolare termică, igienă, sănătate şi mediu, siguranţă în exploatare. S-a stabilit că sunt necesare lucrări de refacere a finisajelor şi pardoselilor deteriorate, dar şi la acoperiş.

3 thoughts on “Primăria cere sprijinul Companiei Naţionale de Investiţii pentru reabilitarea Sălii Polivalente

  1. Nu mira cu un atfel de „meneger”.propulsaty politic si mentinut pe criterii de performanta.Din „surse” se pare ca va fi urmat la conducere un antrenor de atletism de la C.S.Botosani care aflat la conducere a transformat sala de atletism in fabrica de la care avea comision de la niste cetateni arabi.Se pare ca cei care au dosare penale sunt promovati in functii pt. a fi urmat exemplul si de alti doritori.!!??

  2. Cine a administrat prost cladirea nu poate plati reparatiile ? Nu dau vina pe Domnul Flutur dar cu siguranta viceprimarul Alexa avea responsabilitatea verificarii starii acestui imobil. Se constata paguba, se gaseste vinovatul si se recupereaza prejudiciul . Si mai spuneti ca va visati primar peste 4 ani .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *