Vezi valoarea facturilor la încălzire, pe noiembrie şi decembrie, la Modern Calor

caloriferBotoşănenii care sunt racordaţi la sistemul centralizat de încălzire au avut de plătit, în lunile noiembrie şi decembrie, facturi mai mici decât anul trecut. Cel puţin asta susţine viceprimarul Viorel Iliuţă. Facturile din luna decembrie sunt însă mai mari decât cele din luna noiembrie, asta datorită temperaturilor scăzute din decembrie, mai spune viceprimarul.

Astfel, la o garsonieră factura la încălzire a fost în noiembrie de 124 lei, iar în decembrie de 275 lei. La un apartament cu două camere, în noiembrie, factura la încălzire a fost de 124 lei, iar în decembrie de 275 lei. Cei care deţin apartamente cu trei camere şi sunt racordaţi la Modern Calor au avut de plătit în noiembrie 186 lei, iar în decembrie 340 lei, în schimb facturile au urcat la apartamentele cu patru camere, unde s-a plătit 248 lei în noiembrie şi 415 lei în decembrie.

Au fost câteva facturi şi de 600 lei la apartament cu patru camere, acolo unde suprafeţele sunt foarte mari şi unde pe scară mai sunt unu-două apartamente, iar toate pierderile din bloc au fost suportate de acestea„, a precizat viceprimarul Iliuţă.

Reprezentanţii municipalităţii susţin că preţul gigacaloriei rămâne la 180 lei. La această dată, Modern Calor are facturi neîncasate în valoare de 4,7 milioane lei.

4 thoughts on “Vezi valoarea facturilor la încălzire, pe noiembrie şi decembrie, la Modern Calor

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mie, sincer mi se pare mult mai mari. Daca anul trecut in decembrie am platit doar 300 lei, acum am depasit 400 lei la 2 camere si cu repartitor dat la mediu, chiar abia ajunge la 3 repartitorul. Nu fac exces de caldura in casa ci atat cat ne trebuie.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Apartament cu patru camere, CT, 8 calorifere, fumctionare non stop in luna decembrie, cost 310 lei. Aici este inclusa si incalzirea apei. Unde sunt ieftinirile calorului?

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Este exagerat de mult de plata. Este mai convenabil cu centrala de apartament. La apartament cu 3 camera platesc maxim 200 lei pt gaz in luna grea de iarna si fac cam 22 grade in casa. Nu ma poate convinge cu nimic Modern calor ca este mai convenabil la ei. La ultimul etaj nici nu se incalzeste bine caloriferul desi am facut nenumarate sesizari si au constatat ca este o problema ce tine de ei. Profund dezamagita de Modern Calor. Am locuinte in ambele sisteme si pot face diferenta fara alte scuze.

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Simona presupun ca centrala nu a fost gratuita . Pune si banii pe care i-ai bagat in centrala +verificari+ instalatie pentru centrala+ manopera si ai sa vezi ca este mai ieftin la MC. Inca ceva. Nu ti se incalzeste caloriferul din cauza instalatiei proprii deficitare nu din cauza MC-ul. Instalatia din condomeniu e a locatarilor nu a sistemului centralizat. Ne-am invatat toti prost sa dam vina pe altii. Presupun ca daca nu se incalzea caloriferul cuplat la centrala chemai pe cineva sa il curete. Eu sunt profund dezamagit ca logica simpla iti este un concept strain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *