Conflictul intern în USL Botoşani, stins printr-un Cod de conduită

USL-Florin TurcanuLiderii USL Botoşani s-au întâlnit, în urmă cu două zile, pentru a purta discuţii pe marginea neînţelegerilor şi a schimburilor de replici dure apărute în ultima perioadă între tabăra PSD şi cea a PNL. Florin Ţurcanu, dar şi Andrei Dolineaschi au ajuns la concluzia că toate problemele vor fi dezbătute de acum înainte doar în cadrul USL. De asemenea, cei doi lideri au decis reluarea conferinţelor de presă comune.

Am asistat la un schimb de replici steril fără niciun fel de miză. Un dialog, eu cred, în calitate de preşedinte a PSD Botoşani, care putea să aibă loc la nivel instituţional şi nu prin intermediul presei. Am stabil cu preşedintele Florin Ţurcanu un Cod de conduită, având în vedere că suntem într-o uniune politică. Un Cod de conduită privind schimbul de replici sau acuzaţii mai mult sau mai puţin fondate“, a precizat Dolineaschi.

În ultimele luni, preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, s-a războit cu primarul Ovidiu Portariuc, dar şi cu şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean, Mihaela Huncă. Florin Ţurcanu a precizat, la rândul său, că nu regretă ce a spus până acum de partenerii din alianţă.

Dezbaterile vor avea loc mai întâi în USL, şi după aia va ieşi cineva să anunţe public că s-a luat o decizie. Nu regret ce am spus până acum, pentru că eram obligat să spun lucru acela, atâta timp cât cineva iese public fără să aibă vreo discuţie în cadrul USL“, a precizat Ţurcanu.


2 thoughts on “Conflictul intern în USL Botoşani, stins printr-un Cod de conduită

  1. Domnule Turcanu iti multumim ca ti-ai aratat sprijinul fata de cadrele didactice,fata de copii,de tot ce inseamna inchidere sau comasare de scoli

  2. Doua firi diametral opuse , pe care nu-i vad colaborand in buna armonie pana intr-un final. Daca vrea sa-si realizeze macar partial , scopurile propuse in campania electorala, Dolineaschi , care este mai cerebral si cu educatie fina, trebuie sa procedeze cu tact , in relatia cu Turcanu, care este un tip brutal si cam din…topor! Altfel , finantarile, ale caror butoane , sunt in mana lui Turcanu, nu vin. Atmosfera tensionata de tip basist, da apa la moara opozitiei si rezultatul ramane acelasi, adica dupa ei …potopul! Si de huit si tambalau , s-au saturat botosanenii , ca de mere padurete! Ca toti romanii , dealtfel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*