Băieţelul obez, ajutat de impresarul vedetelor

copil obezPovestea lui Darius, băieţelul de trei ani şi jumătate din Dorohoi care cântăreşte de trei ori mai mult decât alţi copii de vârsta lui, a fost prezentată ieri seară şi la emisiunea „Happy Hour” de la Pro Tv. Drama micuţului impresionase deja mii de oameni.

Ieri şi-a anunţat sprijinul pentru băiat şi Marius Gavrilă, impresarul vedetelor, care recent a apelat la chirurgia obezităţii pentru a scăpa de kilogramele în plus. Alături de realizatorul emisiunii, Cătălin Măruţă, impresarul i-a facilitat micuţului un control medical amănunţit la o clinică particulară specializată pe afecţiuni gastrice.

Băiatul a plecat din Dorohoi luni, însoţit de Florentina Burlacu, bunica lui şi, imediat ce a ajuns la Bucureşti a fost supus unor analize şi examinări laborioase. Cântarul oficial al clinicii a arătat că are 41 de kilograme, în ciuda faptului că familia bănuia că după controlul din luna mai greutatea lui ar fi crescut de la 45 de kilograme la aproape 60.

Toate procedurile s-au desfăşurat sub coordonarea doctorului Cătălin Copăescu, specialist în chirurgia obezităţii, care s-a oferit să-l ajute.

Sursa: Monitorul de Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *