Botoşăneanul de la „Un Show păcătos”: La mine în Botoşani nimeni nu are tată. Vezi ce declaraţii şocante a mai făcut

Cătălin Bordea a șocat o țară întreagă, miercuri seara, după ce a dezvăluit că a fost părăsit de tatăl său la vârsta de 2 ani, într-un mijloc de transport.

Joi, în emisiunea „Un show păcătos”, actorul a făcut dezvăluiri uluitoare despre viața lui, unele chiar șocante.
„Mama avea 16 ani când l-a cunoscut pe tata. Tata era un fel de artist care și-a ratat cariera din cauza lui Păunescu. El cânta în Cenaclul Flacăra și Păunescu vorbea peste el. Atunci s-a enervat, l-a înjurat și a fost dat afară. Așa a început să cânte la nunți, evenimente și a cunoscut-o pe mama. Ea avea 16 ani, iar el nu m-a vrut. Voia ca mama să facă avort, dar bunică-mea nu i-a permis asta. Așa s-a însurat cu mama și, într-o zi, a zis că se duce la supermarket și a dispărut. După aceea, s-a dus mama cu mine în brațe la el , dar nu l-a sensibilizat și nu a vrut să mai audă nimic de noi. Atunci, mama m-a lăsat la el acasă, a zis că poate îi vin instinctele de tată, dar el m-a lăsat în autobuz. Nu știu dacă mi-a cumpărat și bilet.

Într-o stație, m-a găsit bunica mea și m-a luat acasă. Îmi povestea bunica mea că și atunci când mă schimba folosea mănuși și spunea : ‘Vai, pute!’ Era foarte prețios. Ai mei vorbeau numai urât de el.

La 12 ani am fugit de acasă și m-am dus să-l văd, cu certificatul de naștere la mine. I-am spus: ‘Salut , tată! Eu sunt fiul tău!’ Atunci m-a întrebat: ‘Ai certificat la tine, ceva?’. I l-am arătat și m-a chemat în casă. Atunci eu eram manelist, el era rocker și a zis să cântăm împreună! Când a văzut ce cânt a zis: Stop, stop. De atunci a plecat în Italia și nu l-am mai văzut, dar nici nu îi simt lipsa. Eu nu am încă noțiunea de tată, cu toate că mama a mai adus încă 5 după. Ce să zic, mama nu a avut noroc în viață. Iar el a avut o viață ratată, l-a pedepsit Dumnezeu. Își dorea să fie vedetă, dar nu a reușit”, a povestit Cătălin Bordea, precizând că nu îi place să se considere o victimă.
„La mine în Botoșani, nimeni nu are tată”, a spus, râzâd, acesta.

Sursa: Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *