Accident cu ghinion pentru un botoşănean

politie rutiera etilotestPoliţiştii  au fost sesizati, joi, prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul ca pe strada Codrului s-a produs un accident de circulație, în urma căruia au rezultat pagube materiale, iar unul din conducatorii auto se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit ca Aurel C., de 47 ani,  din Botosani, in timp ce conducea un autoturism pe strada Codrului, a oprit din cauza unei avarii, insa nu s-a asigurat la deschiderea portierei, imprejurare in care a fost acrosat de un autoturism condus regulamentar de Viorel O.

Cei doi conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, şoferul ghinionist, respectiv Aurel C., fiind prins băut la volan. Rezultatul la etilotest a fost de 1,07 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul de Urgenţă Botoşani, unde i s-au recoltat probe biologice. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nici măcar nu poseda permis de conducere.

  Aurel C. este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

 

One thought on “Accident cu ghinion pentru un botoşănean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *