Un alt incident între un profesor şi un elev la Liceul Plopenii Mari!

dragos cristea
Dragos Cristea

Inspectoratul Şcolar Județean Botoşani a fost informat, joi, asupra unui incident petrecut la Liceul Tehnologic Plopenii Mari, comuna Ungureni, în care au fost implicați un profesor și un elev din clasa a IV-a. Doi elevi se bulgăreau în curtea şcolii şi, din întâmplare, unul din ei l-a lovit pe un profesor cu un bulgăre de zăpadă. Copilul susţine că a fost agresat de profesor în urma acestui incident, lucru pe care profesorul îl neagă. Iniţial, părinţii elevului au depus plângere la poliţie, însă ulterior au retras-o.

 „Inspectoratul Școlar Județean a constituit o Comisie de cercetare a aspectelor sesizate.  De asemenea, la nivelul unității de învățământ se va constitui o comisie abilitată să cerceteze cazul semnalat”, a declarat Dragoş Cristea, purtătorul de cuvânt al IŞJ.

2 thoughts on “Un alt incident între un profesor şi un elev la Liceul Plopenii Mari!

  1. La sa figura de purtator de cuvant asa solutii! E clar ca asupra copilului si a parintilor directorul, pus politic de huncu, s-au facut presiuni mari! Ce face Protectia Copilului? Aaa, e tot a USL.

  2. Dar daca copilul e vreo lichea si a aruncat intentionat cu bulgari in profesori?V-ati pus problema asta?Cu democratia asta nu ajungem departe domnilor.Si-asa s-a ajuns la injurii la ore adresate profesorilor de catre elevi si nenumarate alte fapte urate.Daca un profesor trage un elev de urechi sau ii da o palma moare copilul?Nu,doar va avea frica si respect fatad de profesorul respectiv.N-o sa i se mai urce in cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *