Profesor anchetat după ce a bătut o elevă la oră

copil batut
eleva lovita

Inspectoratul Şcolar Judeţean a declanşat o anchetă la Şcoala Lunca, în urma unei sesizări primite de la poliţia din comună, precum că o elevă de clasa a VI-a a fost bătută de un cadru didactic. Fata se afla, luni, la ora de matematică şi, întrucât nu a ştiut să rezolve un exerciţiu, a fost lovită peste faţă de profesorul Constantin Murăraşu. Eleva a fost dusă la cabinetul medical din localitate pentru îngrijiri medicale. Ea se află în grija bunicilor.

Pe 21 ianuarie, o elevă de clasa VI-a ar fi fost agresată de profesorul de matematică. Tutorele minorei a fost audiat de către poliţie, dar a declarat scris că nu doreşte să depună plângere împotriva profesorului. În momentul în care noi am aflat, am trimis o comisie de anchetă pentru a verifica dacă şcoala a luat toate măsurile, dar să verifice şi ce ce s-a întâmplat„, a precizat Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ.

Ctin murarasu
Constantin Murarasu

Ancheta IŞJ este încă în derulare. Funcţie de rezultate, se va lua o măsură împotriva profesorului bătăuş.

Profesorul susţine că nu a bătut-o pe elevă, ci doar a „prins-o de obraz şi zgâlţâit-o”.

Eram la ora de matematică. Am scos doi elevi la tablă şi nu au ştiut să rezolve nişte educaţii simple. Am scos şi al treilea elev, care era fata. A rezolvat un exerciţiu, iar pe următorul nu l-a ştiut. Întrebările pe care le-am pus erau de clasele I-IV. În dorinţa de a o face să ia notă mai bună, pentru că era o elevă bună, am prins-o de obraz şi am zgâlţâit-o. De aici a pornit totul. Nu am bătut-o. Regret lucrul acesta„, a spus profesorul.

4 thoughts on “Profesor anchetat după ce a bătut o elevă la oră

  1. Elevii din clasele I-IV fac harceaparcea din cadre , ce mai fac cei mai mari???? Unde mai este respectul pentru institutie si pentru cei care o sustin??? Probabil sau mai mult ca sigur se urmareste ca in societatea noastra sa nu mai egziste respect pentru cei care se chinuie zi de zi sa educe societatea , sigur ca se vrea sa fim needucati sa fim usori condusi de leprele straine carora le plac pedofiliia si cozile de topor care vind tara bucata cu bucata

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ancheteaza politia, ancheteaza ISJ, ancheteaza protectia copilului,fac anchete acum si profesorii trebuie sa dea socoleala si in fata CJE, vor veni si din cosmos sa ancheteze,dar Asociatia parintilor nu are nimic de zis, sau ei tot cu elevii tin? Dar invatatorii, profesorii, cei care isi tocesc nervii si isi scurteaza zilele cu elevii care ranjesc la rugamintile profesorilor de a invata nu pot interveni? Sunt eu de moda veche, nu sustin comportamentul profesorilor care bat elevii, dar sa vad profesori batjocoriti, plangand, jigniti de elevi, elevii mai bine imbracati decat profesorii, cred ca e o greseala a sistemului. Sunt tare curios sa vad cum se va sfarsi povestea asta, cum profesorii mai primesc o palma, cum sunt injositi. Violenta in scoli in randul elevilor e mare, maine-poimane vor fi profesori batuti de elevi, poate ca sunt dar presa nu le face public numele. Abia astept sa vad deznodamantul!

  3. Pentru „Parinte”….Deznodamantul este clar: va fi sanctionat profesorul. Iar „Maria Sa Elevul”se va manifesta cu aceeasi atitudine provocatoare pentru ca asa l-a invatat sistemul si, sa nu uitam de „cei 7 ani de acasa…”..”Unde esti tu Tepes Doamne?”..Intrebare retorica…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *