Vicepremierul Dragnea cere prefectului şi subprefectului să fie la muncă în weekend

videoconferinta prefectiVicepremierul Liviu Dragnea a cerut, joi, autorităţilor judeţului să fie la muncă în acest sfârşit de săptămână, dată fiind avertizarea meteo de ninsori în zona Moldovei. Prezent la videoconferinţa cu prefecţii, Dragnea a solicitat acestora să ia toate măsurile, astfel încât ninsoare care se anunţă la sfârşit de săptămână să nu-i prindă nepregătiţi.

Rog toţi colegii din structurile din teritoriu. Este un weekend în care toată lumea trebuie să fie la treabă, pentru că populaţia aşteaptă de la noi intervenţii ferme. Niciun prefect şi subprefect nu-şi poate lua liber. Şi datoria noastră, şi datoria dumneavoastră este să fim vigilenţi, iar cei responsabili să fie pregătiţi să intervină. Vă rog să cereţi tuturor primarilor să convoce de urgenţă comitetele locale pentru situaţii de urgenţă, să facă rapid inventarul tuturor utilajelor care sunt existente pe raza unităţii şi care pot fi folosite în aceste situaţii„, a spus Dragnea.

Reprezentanţii Guvernului au mai cerut suplimentarea utilajelor de intervenţie acolo unde este nevoie, dar şi ca drumurile să fie închise numai după o analiză serioasă, împreună cu structurile Ministerului de Interne şi reprezentanţii companiei de drumuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *