Vezi ce măsură va lua Primăria Botoșani pentru a-i determina pe taximetriști să elibereze bon fiscal!

taxiViceprimarul Cosmin Andrei vrea să inițieze un proiect de hotărâre care să-i oblige pe taximetriști să emită bonuri fiscale. Potrivit acestuia, taximetriștii care nu vor elibera bon fiscal vor fi obligați ca pe cursa respectivă să nu ia bani clientului.  Taximetriștii vor fi obligați să afișeze la loc vizibil mențiunea că: „cursa fără bon este gratuită”.

Intenţionez să promovez o hotărâre de Consiliu Local, prin care să-i oblig să afișeze pe portiera mașinii și în interior, că acea  cursă care este efectuată fără bon va fi gratuită „, a precizat viceprimarul.

Cosmin Andrei a declarat că proiectul de hotărâre va fi promovat în Consiliul Local cât de curând. Măsura va fi luată de Executiv după ce au fost mai multe sesizări din partea cetățenilor că taximetriștii nu le eliberează bon fiscal.

2 thoughts on “Vezi ce măsură va lua Primăria Botoșani pentru a-i determina pe taximetriști să elibereze bon fiscal!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Felicitari pentru initiativa!!! Sper sa o puneti si in aplicare. Ultima oara cand m-am deplasat cu un taxi, am avut „norocul” sa dau peste un taximetrist incredibil de nesimtit si tupeist, care atunci cand l-am intrebat de aparat, a zis ca nu functioneaza, ba apoi ca nimeni din oras nu foloseste aparatul, ba chiar ca puteam sa iau alt taxi daca voiam. Am zis „ok, opreste cursa”, raspunsul a venit instant „hai domle de acuma nu tre sa va suparati…, dar intelegeti-ma si pe mine…pt ce tre sa platesc eu taxe?!?!?” Am continuat cursa, pt ca alt taxi in zona nu mai era, am retinut nr si am sunat la dispecerat; ce sa vezi… nu a raspuns nimeni…
    Ca si recomandare, ar putea fi adaugat un articol, consecinta a acestuia prin care sa indicati ce trebuie si cum trebuie procedat in cazul in care soliciti bon si nu se elibereaza: unde suni, la cine.
    Spor la starpirea nesimtirii !!!

  2. Mai bine ar lua masuri pentru disciplinarea taximetristilor in trafic pentru ca la multi dintre ei comportamentul civilizat fata de ceilalti lasa foarte mult de dorit. Ar trebui un control psihologic probabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *