Biblioteca Județeană deschide pentru botoșăneni „Clubul Juridic”

 

Biblioteca Mihai Eminescu Botosani
Biblioteca Mihai Eminescu Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani va demara, începând cu data de 14 februarie, un nou club destinat botoșănenilor. Acesta se va adresa tuturor categoriilor de vârstă și mai cu seamă acelor persoane care au nevoie de asistență juridică într-un domeniu sau altul.

Activitatea clubului va fi susținută de fostul direcrtor al Serviciului Juridic din cadrul Consiliului Județean Botoșani, Iuliana Pârvan, iar înscrierile se pot face la adresa de email [email protected], dar și personal la Centrul de Informare Comunitară al Bibliotecii Județene Mihai Eminescu unde persoanele interesate vor lua legătura cu Sabin Pîrvan.

Cursurile vor avea loc la Mediatecă și vor fi susținute, bilunar, în ziua de joi. „Clubul juridic vine în completarea serviciilor oferite de Biblioteca Județeană deja existente, a problemelor întâmpinate de botoșăneni pentru că vor avea gratuit acces la consultanță personalizată și informare specializată. Fiecare persoană își va putea prezenta propriile nelămuriri, probleme, pentru a fi sprijinită în problema pe care o are”, a declarat Sabin Pârvan.

Momentan, clubul juridic al Bilbiotecii Judetene „Mihai Eminescu” beneficiază de un voluntar care va acorda gratuit botoșănenilor asistență juridică, dar reprezentanții instituției speră ca pe parcurs să se alăture acestui demers și alte persoane specializate în acest domeniu dispuse să ofere din experiența lor botoșănenilor care au nevoie de ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *