Ion Ilie despre schimbarea sa: Este la latitudinea preşedintelui. Dacă dânsul o să aibă nevoie, o să mă reţină

Ion Ilie
Ion Ilie

Directorul Centrului de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale, Ion Ilie, al cărui mandat la conducerea instituţiei expiră în vară, susţine că vârsta nu este un factor care să determine schimbarea unui manager.

Contractul de management, conform Legii 189, nu impune limită de vârstă. Aici este vorba doar de capacitatea omului şi pregătirea profesională în domeniu, dar, mai mult decât atât, rezultatele şi cele patru evaluări pe care le ai în decursul mandatului”, a spus Ion Ilie.

El susţine că preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, ar putea să îi prelungească mandatul, dacă va considera că acest lucru trebuie făcut.

Este la latitudinea preşedintelui. Dacă dânsul o să aibă nevoie, o să mă reţină. Dacă nu, înseamnă că va trebui să îmi văd de treabă. Mai trist este că nu aşa trebuie terminat un mandat, mai ales după 40 de activitate, şi mai ales că suntem printre primele instituţii din ţară”, a adăugat şeful Ion Ilie, care recomandă şefului CJ să evite numirea oamenilor doar pe criterii politice.

3 thoughts on “Ion Ilie despre schimbarea sa: Este la latitudinea preşedintelui. Dacă dânsul o să aibă nevoie, o să mă reţină

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pe d-l ION ILIE oamenii il vor memora in doua ipostaze: una de om activ care pune umarul la actiuni importante iar cealalta de om slab si lipsit de cuvant care lauda si promite dupa care o intoarce ca la Ploiesti, oportunist şi fripturist la cât încape, asa cum il vedea scriitorul Alecsa Lucian pe 29 mai 2012.
    Singur si-a facut imaginea asta si va iesi pe usa din dos dupa patru decenii.
    NU STIU CINE PLANGE DUPA EL.

  2. Mai ramai nea Ilie ca maine poimaine faci mata 70 ani si ai avea un al doilea mandat prelungit.Sa-i lasam pe toti , sa lucram pana la 90 ani si d-na Lucicuta .

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    SA NU FIM RAI CU D-L ILIE, A MAI FACUT DUMNEALUI SI CEVA LUCRURI BUNE CHIAR DACA RAR DE TOT:-)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *