O elevă de clasa VIII-a a născut un băiat. Ea a mers la şcoală până aproape să nască!

bebelus maternitatea BotosaniO elevă de clasa VIII a devenit mamă, după ce a născut săptămâna trecută. Fata a frecventat cursurile la o şcoală din municipiul Botoşani, în primul semestru, până aproape de naştere. Acum a lăsat cartea pentru a-şi creşte propriul copil, un băieţel de peste 3000 grame. Adolescenta, în vârstă de 15 ani, provine dintr-o familie cu cinci copii, fără tată, cel mai mic frate al său având doi ani. Fata locuieşte în zona Parcul Tineretului şi a născut prin cezariană un copil sănătos.

M-a surprins acest caz. Şi pacienta, şi mama erau extrem de fericite pentru această sarcină. Mama a explicat că învaţă foarte bine, că profesorii au primit-o cu mult drag, că directorul a felicitat-o şi i-a spus că poate să meargă la şcoală până în ultima lună. Mama a spus că ia copilul acasă şi unde cresc ceilalţi, va creşte şi acesta„, a precizat medicul Gina Puflea, coordonatorul Secţiei de Obstetrică şi Ginecologie de la Spitalul Judeţean.

Familia tinerei mame trăieşte din alocaţie şi din ajutoare sociale. Iubitul fetei nu recunoaşte copilul. Potrivit cadrelor medicale, tot mai multe minore aduc pe lume copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *