Un bărbat a dispărut după ce a ieşit de la Spitalul de Psihiatrie

Ioan secaraUn bărbat în vârstă de 63 de ani este dat dispărut la scurt timp după ce a fost externat din Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Mavromati. Ioan Secară, care avea domiciliul în satul Băbiceni, comuna Durneşti, a fost externat, pe 12 decembrie, din Spitalul de Psihiatrie Botoșani, ocazie cu care a fost condus de către lucrători din cadrul spitalului la autogara din municipiul Botoșani, unde la orele 12.30 a  fost urcat în autobuzul care efectua cursa regulată Botoșani – Ștefănești – Iași, pentru a fi transportat până in localitatea de domiciliu, însă până în prezent nu a ajuns acasă.

 Semnalmente: înălţime – cca.1,80 m., greutate – cca. 70 kg., faţa ovală, ten deschis, păr grizonat tuns scurt și cu început de calviție frontală, ochi căprui, urechi mari, fără semne particulare.

Imbrăcămintea la data dispariţiei: pantaloni bluejeans de culoare albastră, pulover de culoare neagră, geacă de culoare neagră cu o floare roșie aplicată pe piept în partea dreaptă, încălțat cu galoși din cauciuc de culoare neagră. Pe cap avea un fes de culoare neagră cu trei dungi de culoare maro.

DACĂ AŢI VĂZUT ACEST BĂRBAT SAU CUNOAŞTEŢI DATE DESPRE EL, ANUNŢAŢI DE URGENŢĂ CEA MAI APROPIATĂ UNITATE DE POLIŢIE SAU APELAŢI NUMĂRUL GRATUIT 112 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *