O femeie a născut un făt mort la domiciliu. Vezi cum l-a adus la Maternitate!

Maternitatea Botosani
Maternitatea Botosani

O femeie de 35 de ani din comuna Corni a născut la domiciliu un copil mort. Nașterea nu a fost asistată de vreun medic, fătul având doar 1200 grame. Femeia aflată la a şaptea sarcină, susține că nu s-a prezentat la medic mai repede pentru că începuse să aibă contracții. Bebelușul nu a fost născut la termen, el avînd doar 32 de săptămâni si prezenta malformații.

Mama copilului a fost transportată luni cu ambulanța la Maternitatea Botoșani, femeia luând cu ea și fătul într-o sacoşă pentru a i se efectua necropsia.

Medicul Gina Puflea, coordonatorul Spitalului de Obstetrică și Ginecologie Botoșani, a declarat că femeia nu a fost la niciun medic pe perioada sarcinii.

Cadrele medicale au anunțat și poliția pentru a demara o anchetă în acest caz. „Copilul s-a născut cu o malformație incompatibilă cu supraviețuirea. Femeia a spus că nu s-a prezentat mai repede la medic pentru că deja începuseră contracțiile, dar noi nu știm exact ce s-a întamplat. Când au ajuns cadrele de la Ambulanţă, soţul le-a spus că femeia deja născuse, dar copilul este mort”, a declarat Gina Puflea, medic la Maternitatea Botoșani.

Femeia a fost stabilizată şi se află în afara oricărui pericol. Medicii spun că oricum copilul nu ar fi trăit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *