Două maşini avariate în urma unui accident de circulaţie produs de un şofer de 25 de ani

politie rutieraUn accident de circulaţie soldat cu avarierea a două autoturisme a avut loc, luni, în localitatea Gulioaia. Poliţiştii Postului de Poliţie Dîngeni au fost sesizaţi despre faptul că pe DJ 294, în afara localităţii Gulioaia, s-a produs un accident de circulaţie cu victime.

Din cercetarile efectuate a rezultat faptul că Marcel A., de 25 ani, din Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ294, din cauza vitezei de deplasare pe un carosabil umed şi parţial acoperit cu zăpadă bătătorită, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus, impactând frontal un autoturism condus de T. Dumitru.

În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autoturisme şi acidentarea uşoară  a conducătorului auto A. Marcel.

 Poliţiştii continuă cercetările, urmând a se dispune soluţie procedurală.

2 thoughts on “Două maşini avariate în urma unui accident de circulaţie produs de un şofer de 25 de ani

  1. Viteza nu ea mare, in schimb cei de la drumuri nu si-au fact treaba. Era polei si dupa accident si-au facut aparitia. Pentru un biet profesor este greu sa lupti cu indolenta celor de la Drumuri Judetene si cu politia de comuna care este in legatura cu ei.Noi platim taxe degeaba.Jurnalistii ar trebui sa se infomeze mai bine si sa nu ia toate comunicatele chiar de bine.

  2. pacat ca in viziunea unora un carosabil acoperit cu polei si peste care nu era dat cu material antiderapant ( nu trecuse nici o masina de la drumuri pe acel sector de drum pana la acea ora) este tot una cu un carosabil umed şi parţial acoperit cu zăpadă bătătorită. Rusine celor de la drumuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *