Roxana Ionescu trage toate sforile pentru dorohoianul George Boghian!

După ce a câştigat 60.000 de euro la „Dansez pentru Tine”, George Boghian a fost luat sub aripa protectoare a Roxanei Ionescu, partenera lui de la emisiunea concurs, cu ajutorul căreia se avântă din ce în ce mai mult în showbiz.

Astfel, pe langa faptul ca l-a invitat sa traiasca in casa ei, Roxana îşi foloseşte toate relaţiile pe care le are pentru a-i asigura un viitor bun lui Boghian.

Roxana are de gând să îl ajute pe George să îşi găsească jobul de vis, alături de unele dintre cele mai mari vedete din România. Iar debutul său ca dansator profesionist a avut loc, miercurea trecută, la „Happy Hour”, unde a dansat în trupa Nicoletei Luciu, pe piesa „Mexicano”.

„Ideea cu trupa de dans a Nicoletei Luciu a venit de la sine. Ea avea nevoie urgentă de dansatori. Am vorbit şi era normal că Nico să-l aleagă pe George. Este talentat, au stat la repetiţii trei luni, s-au legat prietenii. În plus, Nico l-a ales şi pe Hainer, fostul ei partener la «Dansez pentru tine», iar ei doi se înţeleg foarte bine”, a spus Roxana.

„Momentan, George e puţin debusolat. Nu ştie în ce direcţie să o ia. Au trecut doar două luni! El mai are o altă pasiune… pictura. Având în vedere că îi place şi e talentat, există posibilitatea să înceapă o carieră în domeniu. Sunt foarte dezamăgită. După ce s-a speculat că suntem împreună, acum se spune că m-a lăsat pentru Nicoleta. Nu e aşa… sunt foarte mândră de el. Atât timp cât George e pasionat de dans, trebuie să facă ceva cu viaţa lui. Poate dansa într-o trupă de balet, alături de un cântăreţ, oriunde! Nu m-a lăsat pentru nimeni şi nici nu e legat de mine”, a adăugat vedeta.

Sursa:Click

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *